【搶先無限戰爭】復仇者聯盟 齊集日本Cafe

全新旅遊專頁,即like籽想旅行:https://fb.com/travel.appleseed
《復仇者聯盟2》之後,全體復仇者成員各散東西,雷神和變形俠醫要解決諸神的黃昏,Iron Man就忙着指導蜘蛛俠,起碼要係下年上映的《復仇者聯盟3:無限戰爭》先睇到他們在大銀幕集合。其實不用等到下年,一眾復仇者成員將於10月30日起率先在日本集合,不過今次唔係維護世界和平,而係幫大家醫肚。

位於東京渋谷的Eco Farm Cafe632將於10月30日至11月12日化身Marvel Cafe,始創成員美國隊長和Iron Man將以蛋糕的形式出現,新成員蜘蛛俠化身沙律加入,而黑豹也會變成咖啡現身。另外,《雷神3》主角:雷神、變形俠醫、洛基、死亡女神Hela都會出現幫你醫肚,活動期間係東京的Marvel迷點可以錯過。


Iron Man蛋糕要畀啲想象力。


美國隊長易認好多。


呢個唔使講都知係邊個。


呢道炸雞就要好有想象力先估到係死亡女神。

Eco Farm Cafe632
地址:東京都渋谷区神宮前6-32-10
活動時間:10月30日至11月12日

文:梁志穎

原文 Link http://hk.apple.nextmedia.com/supplement/travel/art/20171028/20196849